Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Kapcsolat

A Jegyvilág megalakulása óta talán az egyetlen olyan portál, ahol a legnagyobb színházjegy-kínálattal találkozhat az interneten vásárló közönség. Az elmúlt években folyamatosan bővítettük kínálatunkat, nemcsak színházjegyekkel, hanem más termékekkel is (könyv, CD, DVD).

A Jegyvilág látogatói az átlagnál sokkal érzékenyebbek a kultúra és a magasabb minőségű szolgáltatások iránt. A demográfiai adatok alapján az átlagnál jobb anyagi viszonyokkal rendelkező, magasan képzett, többségükben városlakó közönség érhető el portálunk segítségével. Keresse munkatársunkat, hogy egyedi igényeihez alakított hirdetési csomagot készíthessünk Önnek és cégének.

Töltse le médiaajánlatunkat! (.pdf)

Elérhetőségünk:

Bármilyen kérdése vagy kérése merülne fel hirdetési ügyekben, írjon egy e-mailt a sales@h-bit.hu címre, és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!