Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Felhívás színház iránt érdeklődő gyerekeknek

2010. November 10. Szerda, 18:29, Forrás: fidelio

A Bárka Színház lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek betekintsenek a Párkák című meseopera próbafolyamatába.

A Bárka Színház felhívása gyerekeknek:

 

Sziasztok!

Biztos láttatok már színházat, de azt nem biztos, hogy tudjátok, mit csinál az ügyelő, melyik munkafázisnál kapcsolódik be a kellékes, hogyan próbál egy karmester és hány ütem egy periódus, mi az a ciffer és mi az az emlékpróba, világítópróba, szerelés és első öltözés.

Ha érdekelnek ezek a dolgok, és van kedved őket működés közben látni, gyere el a Bárka Színházba, ahol Szabó Borbála író és Dinyés Dániel zeneszerző Párkák című meseoperáját próbáljuk éppen - igazi színházban, igazi színészekkel, zenészekkel. A rendező, Göttinger Pál szeretettel vár mindenkit a próbákon, és közben szívesen magyarázza el, hogy mi történik - ha érdekel ez téged, van kedved bekapcsolódni és többször is visszatérni, akkor később is kitalálunk mindenféle tennivalót.

Bárka Színház
 

Írj egy levelet, amiben röviden bemutatkozol, leírod hogy hova jársz, mivel foglalkozol, szeretsz-e zenélni, mi érdekel téged legjobban ebben az egészben. Küldd el a címünkre (Bárka Színház, 1476 Budapest, Pf. 254. 1082) vagy küldd el e-mailben: noe@barka.hu. Csoportok jelentkezését is várjuk.

Ez elég izgalmasnak ígérkezik, alig várunk titeket - gyertek! Bővebben a színházról és más programjainkról: www.barka.hu.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Diótörő előadás a Művészetek Palotájában

2010. November 10. Szerda, 18:34, Forrás: Mupa

Közreműködnek a Madách Musical Tánciskola növendékei

Tovább

A Csoportterápia nyerte a Madách Színház musicalpályázatát

2010. November 08. Hétfő, 12:48, Forrás: fidelio

Bolba Tamás, Galambos Attila és Szente Vajk Csoportterápia című műve nyerte a Madách Színház által meghirdetett musicalpályázatot, így ezt a darabot a következő évadban bemutatja a színház.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!