Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Eszenyi Enikő és Fekete Dávid együtt...

2009. Március 28. Szombat, 15:02, Forrás: Exit24

A művésznő, "A gyönyörben Nincs középút" című estjével, először mutatkozik be a Thália Színház Nagyszínpadán.

A különleges hangulatot és az est "női vonalát" - a kiváló írókon kívül, akik egytől egyig NŐK (!) - ezen az estén Margitai Ági, Jászai Mari-díjas, Érdemes, és Kiváló művész jelenléte is erősíti majd. Ráadásul Eszenyi Enikő vendége lesz április 23-án este a Megasztárban feltűnt Fekete Dávid is.

Forgács Zsuzsa Bruria, Karafiáth Orsolya, Kiss Judit Ágnes, Nagy Gabriella, Rakovszky Zsuzsa, Tóth Krisztina és feLugossy Laca szövegei Darvas Ferenc és Melis László dalaival együtt tangók, sanzonok és operettek formájában csendülnek fel ezen az estén, Eszenyi Enikő előadásban egységet alkotva biztosítják majd az érzéki hangulatot a nagyérdemű számára.

Jegyrendelés

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

A totál brutál musical, avagy hol is van az Avenue Q - Video?

2009. Március 28. Szombat, 15:03, Forrás: Exit24

Hol volt, hol nem volt, a nem is oly távoli múlt évezred végén. Két fiatal amerikai dalíró, Robert Lopez és Jeff Marx egy olyan zenés darab megírására kötött dac- vér- és egyéb szerződést, amely előadással a musical-színjátszástól elrettent fiatal közönséget szerették volna visszacsábítani a színházba. Hogy mit találtak ki? Valami egészen különleges színpadi játékot muppet figurákkal. A dübörgő sikerű Broadway darabot Avenue Q, azaz a Mi utcánk címmel pedig végre mi is láthatjuk Budapesten a Centrál Színházban.

Tovább

A gazdasági válság idejére: Fösvény

2009. Március 28. Szombat, 15:01, Forrás: Exit24

Nem is jöhetne jobbkor, mint most, Moliére megunhatatlan darabja, nem mellesleg egy vérbeli komédia a Színházi Világnapon, azokban az időkben, amikor a kultúra átsegít minket egyik napról a másikra, egyik partról a másikra. Harpagontól pedig sok mindent tanulhatunk.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!