Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Zorán Turné 2009 - Video

2009. Március 29. Vasárnap, 21:18, Forrás: Jegyvilág

A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turnézás mint létforma továbbra is vonzza.

A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken. Töretlen népszerűségének más oka is van: bő három évtizedes szólókarrierjének legfőbb vonása az állandóság, ma is ugyanazt az intellektuális könnyűzenei irányt képviseli, mint pályája kezdetén. Soha nem a pillanatnyi sikerre, hanem a minőségre törekedett. Haknit nem vállal, zenésztársai megbecsült, tehetséges muzsikusok. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, s a versek gondolatai örök érvényűek.

Jegyrendelés
Szentendre - április 03. - Jegyrendelés
Klebelsberg Kultúrkúria, Budapest -április 23. - Jegyrendelés
Pro Kultúra, Sopron - május 05. - Jegyrendelés
Művészetek Palotája - május 11. - Jegyrendelés

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Kihirdették a POSZT versenyprogramját

2009. Április 01. Szerda, 21:31, Forrás: Kultúra.hu

Soha nem versenyzett még 18 előadás a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A beválogatott hat vidéki előadásból kettő pécsi. Két előadással szerepel Ascher Tamás és Mohácsi János rendező, illetve Horváth Csaba koreográfus-rendező.

Tovább

A totál brutál musical, avagy hol is van az Avenue Q - Video?

2009. Március 28. Szombat, 15:03, Forrás: Exit24

Hol volt, hol nem volt, a nem is oly távoli múlt évezred végén. Két fiatal amerikai dalíró, Robert Lopez és Jeff Marx egy olyan zenés darab megírására kötött dac- vér- és egyéb szerződést, amely előadással a musical-színjátszástól elrettent fiatal közönséget szerették volna visszacsábítani a színházba. Hogy mit találtak ki? Valami egészen különleges színpadi játékot muppet figurákkal. A dübörgő sikerű Broadway darabot Avenue Q, azaz a Mi utcánk címmel pedig végre mi is láthatjuk Budapesten a Centrál Színházban.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!