Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Újra vámpírrajzás

2009. Április 15. Szerda, 19:51, Forrás: Kultúra.hu

Június 5-én indul a Vámpírok bálja című musical harmadik nyári szezonja a Pesti Magyar Színház épületében.

A januári Vámpírok bálja-előadások sok meglepetéssel szolgáltak a nézőknek: ismét hazai színpadon üdvözölhettük Kecskés Tímea színésznőt, Magda szerepében, Baranya Dávid és Rákász Dániel szólótáncosokat, akik a németországi Oberhausenben színpadra állított Tanz der Vampire csapatát erősítik 2008 őszétől. Csatlakozott a magyar előadáshoz Kamarás Máté, aki már az 1997-es bécsi ősbemutatón is fellépett, 2009 januárjában a budapesti változatban is eljátszhatta Herbert szerepét.

A Cornelius Baltus rendező, Dennis Callahan koreográfus, Simon Edit producer, Póka Balázs művészeti vezető és Köteles Géza karmester vezetésével megtartott márciusi vérfrissítő szereplőválogatásra 497 fő jelentkezett, közülük 347 fő kapott lehetőséget a nemzetközi kreatív team előtti bemutatkozásra, akik a 87 táncos és 260 énekes közül választották ki azokat a szerencséseket, akik június 5-től csatlakoznak a Vámpírok bálja sikeres csapatához.

Jegyrendelés

 

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Még nincs veszélyben a Sziget

2009. Április 24. Péntek, 21:55, Forrás: FigyelőNet

Az önkormányzat nem vonta vissza, sőt ki is egészítette az ismeretlen tettes ellen tett feljelentését a Hajógyári-sziget galériaerdejének megritkítása miatt, de úgy tudjuk, a felek nem hivatalosan már egyeztettek. Óbudának nem célja a fesztivál ellehetetlenítése.

Tovább

Jan Garbarek és a Gipsy Kings is fellép Veszprémben

2009. Április 15. Szerda, 19:36, Forrás: Kultúra.hu

Idén is több világsztár lép fel az immár hatodik alkalommal megrendezendő Veszprémi Ünnepi Játékokon, ugyanakkor először marad ki a műsorból az operaest, s a július 22. és 26. közötti öt előadás programját döntően a jazz uralja.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!