Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Susan Boyle elbukott a döntőben

2009. Június 01. Hétfő, 20:24, Forrás: Est.hu

Nem nyerte meg a Britain's Got Talent tévés tehetségkutató show-t a britek idei nagy felfedezettje, a 48 éves skót asszony, Susan Boyle.

Bár mindenki az aranytorkú falusi asszonyt várta az első helyre a műsor döntőjében, a közönségszavazatok összeszámlálása után a Diversity nevű 10 tagú tánccsoport örülhetett a győzelemnek. A győztes jutalma százezer font, és a lehetőség, hogy év végén fellépjen a Royal Variety Show-ban a királynő előtt.

"Falusias" kinézetével Boyle már a műsorban való indulásával is meglepetést keltett, de a legelső meghallgatáson elénekelt dalával instant sikert aratott világszerte, milliók avatták kedvencükké az egyszerű, de rendkívül szimpatikus asszonyt.

 

Susan Boyle


A fogadóirodák szinte biztosra vették a templomi önkéntesként dolgozó Boyle győzelmét, a William Hillnél a tévézés történetének legnagyobb meglepetéseként aposztrofálták a vereségét. Az asszony - aki a döntőben a Nyomorultak I Dreamed A Dream című betétdalát énekelte - bukását a legtöbb elemzés szerint az okozta, hogy nem megfelelően kezelte a hirtelen jött hírességet, tele volt vele az összes brit bulvárlap, és mostanra elvesztette érdekességét a műsor nézőinek szemében.

Boyle a műsor végén elmondta: reméli, azért sikerül egy lemezszerződést tető alá hoznia és hallás után felénekelni néhány kedves dalát.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Nyolc új taggal bővült a halhatatlanok társulata

2009. Június 01. Hétfő, 20:26, Forrás: MTI

A közönség szavazatai alapján a színművészek közül Bánsági Ildikó, Pécsi Ildikó, Eperjes Károly és Koncz Gábor, Mészöly Katalin és Tréfás György operaénekes, valamint Pártay Lilla és Lőcsei Jenő táncművész viselheti az "örökös tag" címet.
 

Tovább

Nyár a Pesti Broadwayn - indul a Thália Színház új szezonja

2009. Május 21. Csütörtök, 16:43, Forrás: MTI

Júliusi premierekkel várja a közönséget a Thália Színház, amelynek élére az év elején Zimányi Zsófiát, a Budapesti Fesztiválközpont Kht. vezetőjét nevezték ki. Folyik a Régi Stúdió felújítása, november közepére készül el.
 

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!