Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Nyolc új taggal bővült a halhatatlanok társulata

2009. Június 01. Hétfő, 20:26, Forrás: MTI

A közönség szavazatai alapján a színművészek közül Bánsági Ildikó, Pécsi Ildikó, Eperjes Károly és Koncz Gábor, Mészöly Katalin és Tréfás György operaénekes, valamint Pártay Lilla és Lőcsei Jenő táncművész viselheti az "örökös tag" címet.
 

A művészek lábnyomát pénteken vették le az mtv Napkelte című műsorának stúdiójában; a felvételt vasárnap reggel sugározza a közszolgálati televízió.
 
Az örökös tagság kuratóriuma minden kategóriában négy-négy művészt jelölt a halhatatlanok társulata örökös tagjának. Közülük választotta ki a közönség kategóriánként azt a két-két művészt, akinek a lábnyomát a műsorban levették. A fémbe öntött lábnyomokat a tervek szerint ősszel avatják fel a Pesti Broadway-n, a Nagymező utcában.
 
Az újonnan megválasztott tagok tiszteletére június 6-án gálaműsort is tartanak a Nemzeti Színházban; a produkció főrendezője Szinetár Miklós.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Közel félmillió euróért keltek el a Marcel Marceau-relikviák

2009. Június 01. Hétfő, 20:29, Forrás: MTI

A francia kormány vásárolt meg számos árverési tárgyat Marcel Marceau világhírű pantomimes hagyatékának aukcióján, amelyet azért rendeztek, hogy kiegyenlíthessék a művész adósságait. Az árverés közel félmillió eurós bevétellel zárult.
 

Tovább

Susan Boyle elbukott a döntőben

2009. Június 01. Hétfő, 20:24, Forrás: Est.hu

Nem nyerte meg a Britain's Got Talent tévés tehetségkutató show-t a britek idei nagy felfedezettje, a 48 éves skót asszony, Susan Boyle.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!