Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Jön Tom Jones

2009. Június 05. Péntek, 11:09, Forrás: FigyelőNet

Nyolc év után november 11-én ismét Budapesten ad koncertet Tom Jones, az egyik legnépszerűbb brit énekes.
 

A 69 esztendős dél-walesi Thomas Jones Woodward a pályán töltött több mint 40 év után is rendkívül népszerű. Tizenéves korától hallgatta a BBC slágerlistáit és zenei összeállításait. 1963-ban alakította első zenekarát Tomy Scott and the Senators néven, 1964-ben már lemezszerződése volt, egy évvel később a híres Ed Sullivan televíziós showműsorban is bemutatkozhatott. Első listavezető sikere az It’s Not Unusual volt, s az első helyre került a Green, Green Grass of Home és Delilah című dalaival is.

Már 1969-ben saját tévéműsora volt Angliában és Amerikában is, a hetvenes években Las Vegasban adott showműsorokat, emellett számos világturnét bonyolított le. A nyolcvanas években született az Art Of Noise együttessel és Prince-szel közös munkája, a hatalmas sikert hozó Kiss című dal, amelyből több millió lemezt adtak el. A 90-es évek "terméke" az If I Only Knew és az utóbbi évtized legtöbbet játszott kislemeze, a Sexbomb.

Pályafutása alatt rengeteg zenésszel és énekessel lépett fel együtt, Luciano Pavarottitól Robbie Williamsig, Elvis Presleytől a Cardigansig. Játszotta önmagát filmen, "szerepelt" rajzfilmben is. A válogatások nélkül is több mint 50 albuma jelent meg, a legutóbbi tavaly 24 Hours címmel.

Tom Jonest II. Erzsébet angol királynő lovaggá ütötte, tagja a Brit Birodalom Rendjének (OBE), Grammy-, Brit Awards és több más díj tulajdonosa. Első budapesti koncertje 2001. szeptember 22-én telt ház előtt zajlott. Tom Jones novemberi Sportaréna-fellépésére június 8-ától kaphatók a jegyek az ismert helyeken.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Sas József távozik

2009. Június 19. Péntek, 06:37, Forrás: FigyelőNet

Sas József távozik a Mikroszkóp Színpad igazgatói posztjából - ezt Horváth Csaba főpolgármester-helyettes jelentette be a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.
 

Tovább

Szép nyári napok jönnek!

2009. Június 02. Kedd, 13:33, Forrás: Budapesti Operettszínház

Retro uzsonnacsomag májkrémmel, ismertető kitépett kockásfüzet-lapon, zászlófelvonás az egykori Csillebérci Úttörőtáborban, Trabant és paradicsomos káposzta a menzán. Közelmúltunkban nosztalgiáztak az újságírók a Neoton-musical beharangozó sajtótájékoztatóján, ahogy teszi ezt maga a darab is.
 

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!