Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Tímbilding, avagy színház a strandon

2009. Július 14. Kedd, 14:56, Forrás: Exit24

A szabadtéri színdarabok nem újdonságok, fürdőben előadott művet viszont már nagyon régen látott a közönség. De szerencsére vannak, akik újjáélesztik a hagyományt.
 

Tímbilding, avagy színház a strandon A szabadtéri színdarabok nem újdonságok, fürdőben előadott művet viszont már nagyon régen látott a közönség. De szerencsére vannak, akik újjáélesztik a hagyományt. Különleges színdarabnak ígérkezik a Tímbilding - az Agatha Christie-t idéző történet mellett a helyszín sem mindennapi. A nézők ugyanis a Gellért Fürdő egyik szabadtéri medencéje mellett tekinthetik majd meg Soós Péter rendezését. A színészek pedig a környezethez, és a sztorihoz igazodva, fürdőruhában játszanak. Kameránk a próbán járt, ahol a vérbeli krimi két csinos főszereplőnője, Gregor Bernadett és Tallós Rita meséltek nekünk szerepükről.

 

Jegyár
6 000 Ft    egységes
10 500 Ft    vacsorás

 


 

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Hatvanéves a Bábszínház - évadnyitó szerdán

2009. Augusztus 26. Szerda, 22:26, Forrás: MTI

Megalakulásának hatvanadik évfordulóját ünnepli a Budapest - korábban Állami - Bábszínház társulata, amely szerdán tartja évadnyitó ülését.
 

Tovább

Kit választ Gálffi László?

2009. Július 14. Kedd, 11:30, Forrás: Kultúra.hu

Négy nő küzd az özvegy férfi kegyeiért, akit Gálffi László alakít a Thália Színház legújabb bemutatójában, a Sírpiknikben. Egy vérbő komédia júliusban, amit három Kossuth-díjas (Parti Nagy Lajos, Gálffi László, Bánsági Ildikó) aktív jelenléte is fémjelez.
 

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!