Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Koncz Zsuzsa megmutatja a Bárkát

2009. Szeptember 26. Szombat, 16:07, Forrás: MTI

10 éves a Bárka Színház címmel október 6-ig Koncz Zsuzsa kiállítása látható a teátrum kávézójában.

A Bárka Színház kiemelt célja ebben az évadban is, hogy társművészeteket lássanak vendégül a teátrumban; többek között képző-, ipar és fotóművészeti kiállításokat láthatnak a nézők.

Október 6-ig látható még Koncz Zsuzsa fotóművész kiállítása 10 éves a Bárka épülete címmel. A tárlaton keresztül bepillantást nyerhetünk milyen volt és milyen lett az épület, kik jöttek és kik mentek. Kultúrtörténeti jelentőségű tárlatról van tehát szó.
 
Október 7-én, 18 órakor nyílik Somodi Hornyák Szilárd kiállítása. A tárlatot Deres Péter dramaturg nyitja meg, koncertet ad a SZ.E.R. zenekar.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Vita az Örkény Színház önállóságához szükséges pénzről

2009. Szeptember 26. Szombat, 16:09, Forrás: MTI

A városvezetéssel ellentétben a Fővárosi Közgyűlés Kulturális  Bizottsága pénzt is javasol - összességében csaknem 300 millió forintot - a művészszínházi projektet megvalósító Örkény István Színház Madách Színháztól független, önálló működésére.
 

Tovább

Az öldöklő angyal is lesz a Budapesti Őszi Fesztiválon

2009. Szeptember 26. Szombat, 16:06, Forrás: MTI

Sokszínű programok várják a közönséget október 9. és 18. között a Budapesti Őszi fesztiválon, amelyet immár 18. alkalommal rendeznek meg.
 

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!