Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Októberben újra Budapesten lép fel a Spyro Gyra

2009. Október 16. Péntek, 20:41, Forrás: Kultúra.hu

A zenekar két évvel ezelőtt, a Millenáris Teátrumban tartott koncertjére szinte azonnal elfogyott az összes jegy, így sokan kívül rekedtek. Számukra és azok számára is, akik részesei lehettek ennek a zenei élménynek, jó hír, hogy a Spyro Gyra október 24-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadára áll.
 

A Spyro Gyra zenekar a rádióbarát, dallamokra építkező "smooth" jazz műfaj legkiemelkedőbb, legendás zenekara. Egyenletes, finom, sima, zavartalan zenét játszik. A hetvenes évek elején alakultak. Túl vannak 20 sikeres lemezen, több mint 10 millió eladott példányon.

Legújabb, áprilisban megjelent korongjuk A Down the Wire címadó dallal kezdődik, egy kicsit funkys, ritmusos felütéssel, amelyet a basszusgitáros Scott Ambushnak és a dobos Bonny B.-nek köszönhetünk. Az ezt követő Unspoken kicsit visszafogottabb. Ebben Gerardo Velez viszi a prímet, aki a későbbiekben is fontos szerephez jut, lásd a középtempójú A Flower for Annie Jeanette című dalt, amely szintén Ambush és a billentyűs Tom Schuman szerzeménye.
 
Az albumról még érdemes megemlíteni a The Tippin\' Point című nótát, amely egy kellemes klasszikus swing-jazz szerzeménynek mondható.  A La Zona Rosa egy igazi energikus, latin dal, számos vendégzenész közreműködésével.

 

Jegyrendelés
 

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Gary Moore Budapesten

2009. Október 23. Péntek, 20:50, Forrás: City Weekend

Napjaink egyik gitáróriása, Gary Moore pályafutása során először lép fel Budapesten! A \'60-as évek vége óta alkotó, észak-ír születésű gitáros pályafutása irigylésre méltó.
 

Tovább

Leitatja a nézőket a Budaörsi Játékszín

2009. Október 06. Kedd, 10:15, Forrás: MTI

A Budaörsi Játékszín megszépülve, megújulva fogadja az új évadban a közönséget. Az Anconai szerelmesek évadnyitó sikere után két újabb bemutatóra készül a teátrum és "beavató színház" elnevezéssel interaktív színházi sorozatot is kívánnak indítani.
 

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!