Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Nagy színházi csoport jött létre Nagy-Britanniában

2009. November 04. Szerda, 16:37, Forrás: Kultúra.hu

Nagy-Britannia egyik legnagyobb színházi csoportját hozta létre az Ambassador Theatre Group, amely bejelentette, hogy a Live Nation színházainak megvásárlásával 39-re bővítette intézményeinek számát.
 

Számos londoni belvárosi színház - köztük a Savoy Színház és a Trafalgar Studios - tartozott korábban az Ambassador érdekeltségébe. A csoport kedden hozta nyilvánosságra, hogy 90 millió fontért (28 milliárd forintért) felvásárolta a Live Nation London környékén és Anglia-szerte fenntartott színházait, s ezzel 150 millió fontos (47 milliárd forintos) színházbirodalmat épített ki.
  
Az új csoport vezetését a BBC korábbi igazgatója, Greg Dyke vállalta.
 

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

New York-i komédiák századszor!

2009. November 04. Szerda, 16:40, Forrás: Kultúra.hu

Három év töretlen sikert tudhat magáénak Woody Allen New York-i komédiák címen játszott két egyfelvonásosa, a Central Park West és a River Side Drive, amely november 6-án ünnepli századik előadását.
 

Tovább

Verebes színházigazgató lesz

2009. November 04. Szerda, 15:50, Forrás: Index

A Napi Ász információi szerint a Napkelte műsorvezetője a Mikroszkóp Színpadot irányíthatja jövőre, miután csak ő pályázott a posztra.
 

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!