Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Sting szimfonikus koncertet ad Pesten

2010. Június 07. Hétfő, 14:12, Forrás: index

2010 november 6-án ad koncertet a Papp László Sportarénában Sting. A fellépés különlegessége, hogy Sting a negyvenöt tagú Royal Philharmonic Concert Orchestra komolyzenei kíséretében fog zenélni, vezényel Steven Mercurio.

A turné Kanadában indul június elején, csak pár hete jelentették be Londonban, hogy Észak-Amerika után kiterjesztik Európára is. Sting leghíresebb számait (például Roxanne, Every Breath You Take, Englishman In New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith In You, Fields Of Gold vagy a Desert Rose) hangszerelték át szimfonikus zenekarra, többek közt ezeket játsszák a turnén. Az anyagot CD-n is kiadják Symphonicites címmel.

A zenekar mellett Dominic Miller (hosszú ideje Sting állandó gitárosa), David Cossin ütőhangszer-virtuóz, Jo Lawry vokalista és Ira Coleman basszusgitáros kíséri majd Stinget.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Budapestre jön a gospel királynője

2010. Június 07. Hétfő, 14:14, Forrás: fn.hu

December 15-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a jazz és gospel koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow és híres New York-i kórusa, a Harlem Gospel Singers. Energikus, lelkesítő előadásuk világszerte nézők ezreit kápráztatta el zenei tűzijátékával, melynek most Budapesten is részesei lehetünk.

Tovább

Szegény gazdagok a Budapesti Nyári Fesztiválon

2010. Június 07. Hétfő, 13:49, Forrás: kultura.hu

Június 7-13-ig a Szabad Tér Színház és a József Attila Színház közös produkciója, a Szegény Gazdagok mellett a Centrál Színház két vendégjátékára, egy koncertre és egy gyermekműsorra is jegyet válthatnak az érdeklődők a Budapesti Nyári Fesztivál keretén belül.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!