Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Jön az Üvegtigris 3.

2010. Június 16. Szerda, 20:20, Forrás: kultura.hu

Június végén kezdik el forgatni a kultfilmmé vált Üvegtigris harmadik részét, 300 millió forintos költségvetésből – jelentették be szerdán az alkotók és a gyártók egy budai állóhajón. A kész film premierje december 16-ra várható.

 
300 millió forintos költségvetésből kezdik el forgatni június végén az Üvegtigris várva várt harmadik részét, melyben Lali és kellemesen lepukkant csapata ezúttal egészen Budapestig merészkedik, hogy a fővárosban garázdálkodjanak kellően lestrapált járműveikkel. A film forgatás előtti sajtótájékoztatóján természetesen nem savanyú káposztás hamburger volt a menü, ugyanis az Európa hajón történt a bejelentés, ami nem véletlen, hiszen a vízi jármű fontos helyszínként jelenik majd meg az Üvegtigris 3-ban. A kultfilmmé vált első rész hangulatát megőrizve a harmadik rész tehát úgy tűnik, messze ellép az eddigi történettől. 

A cselekményből ezenkívül csupán annyi derült ki, hogy a sztori több szálon fut majd, sokkal akciódúsabb lesz, ám emellett nagyobb hangsúlyt kap a mondanivaló is, és várhatóan ez lesz Rudolf Péter számára a legszemélyesebb darab a trilógiából.

 

A folytatásért kattinson ide.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Magyar Táncfesztivál félezer fellépővel Győrött

2010. Június 16. Szerda, 20:23, Forrás: kultura.hu

Mintegy félezer fellépő mutatja be produkcióját a június 24-én kezdődő VII. Magyar Táncfesztiválon Győrött. A hat plusz egy napos programot ugyanannyi helyszínen rendezik meg.

Tovább

Bánffy György kapja idén a Magyar Szabadságért díjat

2010. Június 16. Szerda, 20:17, Forrás: kultura.hu

Bánffy György Kossuth-díjas színművész kapja idén a Magyar Szabadságért díjat, amelyet minden évben a szovjet csapatok kivonulásának napján adnak át.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!