Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Magyar Táncfesztivál félezer fellépővel Győrött

2010. Június 16. Szerda, 20:23, Forrás: kultura.hu

Mintegy félezer fellépő mutatja be produkcióját a június 24-én kezdődő VII. Magyar Táncfesztiválon Győrött. A hat plusz egy napos programot ugyanannyi helyszínen rendezik meg.

g.

Gergye Krisztián Társulata A szatírt viszi Győrbe
(MTI) - Huszonegy hivatásos, tíz amatőr táncegyüttes és tíz, show-táncban jártas csoport mutathatja be tudását a fesztiválon.
   
Az eseménysorozat nemzetközi gálával nyílik: osztrák és szlovák táncosok lesznek a külföldi fellépők, rajtuk kívül bemutatkozik Európa Kulturális Fővárosából a Pécsi Balett, a Magyar Nemzeti Balett, továbbá a Szegedi Kortárs Balett, és táncolnak a házigazda győriek is. A "nulladik" napon a szegediek a győrszentiváni Nyári Napforduló Fesztiválon vendégeskednek a Szent Iván éji álom című táncjátékkal.
   
A további fellépők között lesz a Honvéd Táncszínház, a Bozsik Yvette Társulat, a Közép-Európa Táncszínház, az ExperiDance - Román Sándor Tánctársulata, a Duna Művészegyüttes, a Magyar Állami Népi Együttes és a Budapest Táncszínház.
 
A cikk folytatásáért kattintson ide.
További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Indul a nyári kulturális programsorozat Debrecenben

2010. Június 16. Szerda, 20:28, Forrás: szinhaz.hu

Június 18-án a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozattal Debrecenben is elkezdődik a nyár és a nyári programok nyújtotta gazdag kikapcsolódási lehetőségek sokasága. Felhőtlen szórakozást és vidám kacagást garantál az az 5 kiváló sikerdarab, amely 12 estén át szórakoztatja a színházkedvelő közönséget.

Tovább

Jön az Üvegtigris 3.

2010. Június 16. Szerda, 20:20, Forrás: kultura.hu

Június végén kezdik el forgatni a kultfilmmé vált Üvegtigris harmadik részét, 300 millió forintos költségvetésből – jelentették be szerdán az alkotók és a gyártók egy budai állóhajón. A kész film premierje december 16-ra várható.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!