Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Indul a nyári kulturális programsorozat Debrecenben

2010. Június 16. Szerda, 20:28, Forrás: szinhaz.hu

Június 18-án a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozattal Debrecenben is elkezdődik a nyár és a nyári programok nyújtotta gazdag kikapcsolódási lehetőségek sokasága. Felhőtlen szórakozást és vidám kacagást garantál az az 5 kiváló sikerdarab, amely 12 estén át szórakoztatja a színházkedvelő közönséget.

Woody Allen Central Park West című vígjátékával veszi kezdetét a közel egy hónapig tartó nyár esti vidám hangulat. Woody Allen neve nem ismeretlen a magyar közönség előtt, neve garancia a felszabadult vidámságra, a könnyed kikapcsolódásra. Hihetetlen ötletgazdagságával, ragyogó színpadismeretével és remekül megírt figuráival elkápráztatja a publikumot. A Central Park West című vígjáték is fergeteges síkért ígér, hiszen olyan nagyságok mint Básti Juli, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Puskás Tamás, Radnay Csilla teszik emlékezetessé a darabot.

 

A cikk folytatásáért kattinson ide.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Chicago - HOPPart premier

2010. Június 16. Szerda, 20:35, Forrás: szinhaz.hu

2010. június 20-án kerül sor a HOPPart következő premierjére. A Chicago című musicalt Zsótér Sándor rendezi, akivel a K. mama óta először dolgozik együtt a Társulat. Az előadás helyszíne is különleges: az évek óta zárva tartó Atrium mozi.

Tovább

Magyar Táncfesztivál félezer fellépővel Győrött

2010. Június 16. Szerda, 20:23, Forrás: kultura.hu

Mintegy félezer fellépő mutatja be produkcióját a június 24-én kezdődő VII. Magyar Táncfesztiválon Győrött. A hat plusz egy napos programot ugyanannyi helyszínen rendezik meg.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!