Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Nyíregyházi Nyáresték júliusban és augusztusban

2010. Július 04. Vasárnap, 12:20, Forrás: kultura.hu

Hét színházi előadás és egy különleges kiállítás várja a Nyíregyházi Nyáresték idei programsorozatának nézőit július 3. és augusztus 14. között a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

(MTI) - A Nyíregyházi Nyáresték egy táncprodukcióval, a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana-előadásával indul július 3-án. Juronics Tamás koreográfiájával már külföldön is sok helyütt vendégszerepelt a társulat, Finnországtól Spanyolországon és Izraelen keresztül egészen Mexikóig.    
 
Az előadás előtt a nyíregyházi szabadtéri színpad rózsakertjében egy egyedülálló kiállítássorozat indul: Képmutatás takarásban címmel színészek, zenészek és médiaszemélyiségek alkotásait láthatják az érdeklődők. A tárlaton - amelyet a színházi előadások estéin, a jeggyel rendelkezők tekinthetnek meg - bemutatják két egykori színészóriás, Agárdy Gábor és Darvas Iván ikonjait, illetve karikatúráit, de Verebes István, Bárány Frigyes, Szabó Győző, Szabó Sipos Barnabás, Till Attila, Boros Lajos, Ágnes Vanilla, Póka Balázs, Tabáni István, valamint a Quimby együttes három tagja, Kiss Tibi, Kárpáti József és Mikuli Ferenc is bemutatkozik kevésbé ismert oldaláról.
 

 

A cikk folytatásáért kattintson ide.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Szabadtéri koncerttel ünnepel a 100 Tagú Cigányzenekar

2010. Július 04. Vasárnap, 12:27, Forrás: kultura.hu

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad hagyományos szereplője a 100 Tagú Cigányzenekar, amely szombaton ünnepi műsort ad abból az alkalomból, hogy negyedszázada hozták létre az együttest.

Tovább

Különleges produkciók hétfőtől a gyulai Shakespeare Fesztiválon

2010. Július 04. Vasárnap, 07:54, Forrás: kultura.hu

Kéthetes nemzetközi Shakespeare Fesztivál kezdődik hétfőn Gyulán; a hatodik alkalommal megrendezett mustrára német, angol, amerikai, sőt zimbabwei produkciók is érkeznek.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!