Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Nyári színházi programok a kecskeméti városháza udvarán

2010. Július 12. Hétfő, 22:04, Forrás: kultura.hu

Július 16-tól öt hétvégén át rendezik meg a kecskeméti városháza udvarán a nyári színházi estéket, melyeket idén már a város teátruma szervez.

(MTI) - Az Udvarszínházban péntekenként és szombatonként tartják majd az előadásokat, amelyek eső esetén sem maradnak el, hiszen akkor a közeli nagyszínházban viszik színre a meghirdetett darabot.
 
Mivel a nyári színházi esték programsorozatát megelőzően rendezik meg a zenés színházak találkozóját Kecskeméten, a városháza udvarán berendezett játszóhelyen egy kivételével csak prózai darabokat játszanak.
   
Július 16-én a program Maugham Csodás vagy, Júlia című vígjátékával indul, amelyet a kecskeméti Katona József Színház és a fővárosi Karinthy Színház közös előadásában láthatnak a nézők. A következő előadás Efrájim Kishon A házasságlevél című vígjátéka, a Száguldó Orfeum és a Pécsi Horvát Színház közös produkciója lesz.
   

 6 celeb keres egy szorzót

 

A teljes cikkhez kattintson ide.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Meghalt Kállai Ferenc

2010. Július 12. Hétfő, 22:09, Forrás: index

Július 11-én, 85 éves korában, hosszú betegeskedés után elhunyt Kállai Ferenc, Kossuth-díjas, Érdemes művész, a Nemzeti Színház örökös tagja, írja a Magyar Színház honlapja. A művészt a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma saját halottjának tekinti.

Tovább

Minden idők egyik legjobb Hamletje a gyulai Shakespeare Fesztiválon

2010. Július 12. Hétfő, 22:00, Forrás: kultura.hu

Michael Penningtont minden idők legjobb Hamletjének tartják. Sweet William - Édes William című előadása július 13-án Shakespeare-ről szól majd a műveiből idézve.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!