Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

A 185. Anna-bált rendezik meg július 24-én Balatonfüreden

2010. Július 14. Szerda, 20:22, Forrás: mti

Európa kulturális fővárosa, Pécs lesz a díszvendég a 185. Anna-bálon, amelyet július 24-én este rendeznek meg Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel dísztermében és kertjében.

Az idei Anna-bál fővédnöke Martonyi János külügyminiszter lesz, aki ünnepi köszöntőt mond a bál megnyitásakor. Köszöntőt mond a báli díszvendég, Pécs városának polgármestere, Páva Zsolt is - közölte Bóka István, a város polgármestere sajtótájékoztatón szerdán Balatonfüreden. Az idei Anna-bálon is átadják a Kiss Ernő-díjat, illetve a hagyományoknak megfelelően megválasztják a bál szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét.

A bálra már hónapokkal ezelőtt minden jegy elkelt, noha emeltek a tavalyi árakon, s most a legolcsóbb belépő 45 ezer, a legdrágább 60 ezer forintba kerül - mondta el a polgármester.

 

Cselényi László, a Duna Televízió elnöke hangsúlyozta, hogy idén is élő adásban közvetítik a nevezetes bál eseményeit, sőt a nap folyamán számos kulturális műsoruk szól majd Balatonfüredről.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Faludy versei a metróban

2010. Július 14. Szerda, 20:25, Forrás: mti

A száz éve született Faludy György verseivel találkozhatnak korabeli fotókkal díszített, nagyméretű tablókon szerdától a budapesti millenniumi földalatti, valamint a 2-es és 3-as metró utasai.

Tovább

Meghalt Kállai Ferenc

2010. Július 12. Hétfő, 22:09, Forrás: index

Július 11-én, 85 éves korában, hosszú betegeskedés után elhunyt Kállai Ferenc, Kossuth-díjas, Érdemes művész, a Nemzeti Színház örökös tagja, írja a Magyar Színház honlapja. A művészt a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma saját halottjának tekinti.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!