Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Szentendre éjjel-nappal nyitva

2010. Augusztus 19. Csütörtök, 21:34, Forrás: kultura

Augusztus utolsó hétvégéjén Szentendre ismét változatos művészeti és családi programokkal várja vendégeit késő éjszakáig. A város kulturális intézményei, civil és művészeti szervezetei, valamint üzleti vállalkozásai összefogásával ötödik alkalommal sorra kerülő három napos rendezvény alatt művészeti bemutatók, kiállítások, szabadtéri koncertek, színházi előadások, játékos gyerekprogramok várják a városba látogatókat.

 

 
Az Apor-hídnál,  a Lázár cár téren és az Elevenkertben felállított színpadokon együttesek és DJ-szettek váltják egymást. Fellép többek között a Söndörgő, a Moha, a Soultramps, a Tudósok, Igor Lazin, Ripoff Raskolnikov, a Yes Yes Matza, a Pyrgos, a Presszó Tangó Libidó, a Bőrgyári Capriccio, a Sajnos Batár, a Fazekas Klezmer Band, a Kecskés együttes, Mirko Milošević, Schwarz Dávid és Eszes Viki.  Érdi Tamás zongoraművész a Városháza dísztermében ad jótékonysági koncertet, a P’Art Moziban pedig rocklegendákról készült filmeket vetítenek. Játszik a Magyarországi Szerb Színház, a SzEVASz társulat, lesz stand up comedy,  tánc- és divatbemutatók.  A Száguldó Orfeum Karrier komédia című új darabjának péntek este lesz a premierje.
A teljes cikk elolvasásához kérem kattintson ide.
További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Liszt-hét harmadszor

2010. Augusztus 19. Csütörtök, 21:41, Forrás: kultura

Augusztus 22. és 29. között rendezik meg a harmadik, immár országos hírű Esztergomi Liszt-hetet.

Tovább

Rátóti Zoltán lehet az új kaposvári igazgató

2010. Augusztus 19. Csütörtök, 21:29, Forrás: fidelio

A szakmai bizottság Rátóti Zoltán pályázatát találta a legjobbnak; ez a döntés egybeesik Schwajda György javaslatával.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!