Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Soul & Gospel Fesztivál az Arénában

2010. Szeptember 09. Csütörtök, 21:45, Forrás: est.hu

A hit és a pop nem is áll annyira távol egymástól, mint azt első blikkre vélnéd. Sőt, szoros kapcsolat fűzi őket össze. A Soul & Gospel Fesztivál a Westend tetőteraszról idén az Arénába költözik.

 
Maradjunk az előbbi gondolatsornál. Ha nincs zene, majdnem tuti, hogy nincs transz. Ha nincs transz, nincs vallásos révület sem. Így a kereszténység és a zene kéz a kézben tették meg a kétezer éves utat. Aztán a modern idők modern megszólalást hoztak. A spirituálék a néger rabszolgák közvetítésével gospellé, esetleg más megközelítéssel keresztény poppá formálódtak.

A Hillsong London is ebben érdekelt, mármint a kortárs gospelben. A zenekar különleges vizualitással operáló előadásaival világszerte fiatalok millióit képes bevonzani. Friss, dinamikus, energikus, örömteli, evangelizáló. Hit, szeretet, béke van. Idén már az ötödik zsoltáruk jelenik meg, úgyhogy biztos hallunk majd új darabokat is.

A London Community Gospel Choir is Isten dicsőségét hirdeti. Az immár majdnem három évtizedes múlttal bíró, 1982-ben alapított kórus nem először jár hazánkban. A Glorious című aktuális albumát utaztató kórus mint korábban a Millenárison, nyilván ezúttal is álló vastapsot kap.

Soul & Gospel Fesztivál az Arénában
Budapest, Sportaréna, 2010. november 3. szerda, 19 óra

 

Jegyrendelés

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Évadnyitó az Új Színházban

2010. Szeptember 09. Csütörtök, 21:48, Forrás: fidelio

Idén 101 éves az Új Színház épülete. Az évad ennek szellemében készült - mondta Márta István igazgató.

Tovább

Presidance – A Magyar Világsiker

2010. Szeptember 09. Csütörtök, 21:37, Forrás:

Egy különleges előadás házigazdája lesz Tatabányán a Jászai Mari Színház. Egy egyedülálló táncegyüttes lesz a város vendége: azt ígérik, produkciójuk felejthetetlen élményt jelent majd a közönség számára.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!