Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Turnén a Sose halunk meg

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:47, Forrás: kultura

A Sose halunk meg című musical országjáró turnéra indul: Koltai Róbert egykori filmsikerének zenés változatát először szeptember 3-án játszották a Körcsarnokban, ezt egy több állomásos vidéki előadás-sorozat követi.

Koltai Róbert és Tasnádi Bence 
Szeptember 3-án és 4-én este is zsúfolásig megtelt a Körcsarnok nézőtere a Sose halunk meg című musical két fővárosi bemutatóján. Dés László zenéjére lépett színpadra a szereplői gárda, Koltai Róbert, Hernádi Judit, Esztergályos Cecília, Pikali Gerda és még sokan mások.

A fővárosi premiert követően több állomásos vidéki előadás-sorozatra indul a produkció: szeptember 10-én Szegeden (Szegedi Sportcsarnok, 19), 11-én pedig Pécsett (Pécsi Városi Sportcsarnok, 19) lép fel a társulat. Egy héttel később Sopronban (szeptember 17. Péntek, 19, Soproni MKB Aréna), Szombathelyen (szeptember 18. Szombat, 19, Szombathely Savaria) és Veszprémben (szeptember 19. vasárnap, 19, Veszprémi Aréna) folytatódik a produkció országjárása.
 
További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Sűrű évadkezdés a Bárkánál

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:49, Forrás: kultura.hu

Nádas Péter-darabok a Debreceni alternatív színházi szemlén, részvétel a Józsefvárosi napokon és az Évadnyitó színházi fesztiválon, illetve Igazság-bemutató.

Tovább

A Színikritikusok Díjának rekorderei

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:45, Forrás: fidelio

A Színikritikusok Díjából harminc év alatt Szakács Györgyi tervei és a Katona József Színház előadásai kapták a legtöbbet. De kik gyarapíthatják díjaik számát?

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!