Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Sűrű évadkezdés a Bárkánál

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:49, Forrás: kultura.hu

Nádas Péter-darabok a Debreceni alternatív színházi szemlén, részvétel a Józsefvárosi napokon és az Évadnyitó színházi fesztiválon, illetve Igazság-bemutató.

Pénteken, 10-én a két Nádas Péter -darabot, a Találkozást és a Temetést játsszák a Debreceni alternatív színházi szemlén, a Merlinben, rendező: Gergye Krisztián. Józsefvárosi napok lesznek péntektől-vasárnapig. Benne A kisinyovi rózsa a Kosztolányi Dezső Színház/Urbán András Társulat vendégjátékában.
 
Igazság a Múzeumkertben 
Jövő hét pénteken Igazság-bemutató a Palotanegyed Fesztivál előbemutatója után a Bárka Színházban.
 
18-án a Bárka is ott lesz az Andrássy úton, az Évadnyitó színházi fesztiválon. A Bárka színészei Dalok a Bárkából címmel a PORT.hu színpadon lépnek fel 18.35-19.00-ig. Részleteket hallhatunk a Piaf Piaf, az Istentelen ifjúság és a Koldusopera című előadásokból. Ugyanezen a napon a Bárka is nyitva áll az érdeklődők előtt. A Modern Art Orchestra lép fel a Stúdióban, 19 órától.
További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

Shakespeare-től Egressy Zoltánig válogatnak Szegeden

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:51, Forrás: kultura.hu

Tizenöt bemutató – közte három opera, egy operett, két balett és két gyerekdarab – szerepel a Szegedi Nemzeti Színház 128. évadjának műsorán – közölte Gyüdi Sándor főigazgató pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.

Tovább

Turnén a Sose halunk meg

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:47, Forrás: kultura

A Sose halunk meg című musical országjáró turnéra indul: Koltai Róbert egykori filmsikerének zenés változatát először szeptember 3-án játszották a Körcsarnokban, ezt egy több állomásos vidéki előadás-sorozat követi.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!