Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Palya Bea a Müpában

2010. Szeptember 13. Hétfő, 21:44, Forrás: kultura.hu

Palya Bea neve minőség és garancia. Minőség úgy a népdaléneklésben, mint a jazzben és a popban. Garancia arra, hogy a közösen töltött órák alatt együtt örülünk majd ennek az élet nevű játéknak.

 
 Számos formáción (Etnofon Zenei Társulás, Zurgó, Folkestra, Laokón, Kárpátia, Sebő együttes, Hólyagcirkusz) át vezetett a hosszú kanyargós út. Volt, hogy ő volt a főszám, de volt, hogy "csak" vendégművészként adta magát. Ha így, ha úgy, éneke mindig is egyet jelentett a szabadsággal, a tágra zárt szemű rácsodálkozással, a hittel, és a tisztasággal. Ágról ágra repült, mígnem aztán két éve kihozta eddigi csúcslemezét. Az Adieu les complexes legalább olyan katartikus, mint egy görög eposz, és ha van igazság a földön, legalább addig fenn is marad.

 

A teljes cikk elolvasásáhoy kattintson ide.

 Jegyrendelés

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

A Nemzeti ősszel

2010. Szeptember 14. Kedd, 21:27, Forrás: kultura.hu

Címszavakban az ősz: nyílt nap, Predrag Todorovic tárlata, Három nővér-bemutató Andrei Şerban rendezésében, Faludy-est, Térey-premier, Bodó Viktor Peter Handke-rendezése.

Tovább

Shakespeare-től Egressy Zoltánig válogatnak Szegeden

2010. Szeptember 12. Vasárnap, 16:51, Forrás: kultura.hu

Tizenöt bemutató – közte három opera, egy operett, két balett és két gyerekdarab – szerepel a Szegedi Nemzeti Színház 128. évadjának műsorán – közölte Gyüdi Sándor főigazgató pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!