Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Hírek

Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket? A Tudatos Szülők Iskolája új előadás soroza

2010. Szeptember 22. Szerda, 21:41, Forrás:

Oktatás, nevelés, egészség, harmónia, szeretet – hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket?

 Szakmájukat tekintve neves pszichológusok, antropológusok és orvosok – Ranschburg Jenő, Mohás Lívia, Czeizel Endre, Paulinyi Tamás, Tarr Bence László - , magánemberként sokgyermekes nagyszülők, anyukák és apukák ezen előadássorozat keretében segítenek eligazodni a gyermekvárás és nevelés szövevényes útvesztőiben. Eszmecserére és baráti előadásokra invitálja a leendő és már kisgyermekes szülőket a Tudatos szülők iskolája az ősz folyamán 5 alkalommal az IBS Színpadra.

 

Az IBS Színpad és a Tudatos Szülők Iskolája őszi szemeszterében 3-4 hetente hétvégenként kerülnek megrendezésre az előadások, melyek a korai gyermek-szülő kapcsolatot, a kezdő szülők megpróbáltatásait, és a gyermek áldás várható és előre nem látható problémáit járják körbe. Célunk, hogy olyan tartalommal töltsük meg ezeket az előadásokat, amik hasznosak lehetnek a gyereküket váró szülőknek. Az előadások témái a fogantatástól egészen a kamaszkorig tartó időszakot ölelik fel. A gyermek testi, lelki, szellemi fejlődését szeretnénk nyomon kísérni és az adott szakértőkkel a lehető legjobb útmutatást adni a jelen lévőknek.

További híreink

Székfoglalás a Radnótiban

2011. Április 05. Kedd, 21:44, Forrás: fidelio

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

JAZZ-RAJONGÓ A GYERMEKEM?

2010. Szeptember 27. Hétfő, 20:36, Forrás: Bárka

ZENELADIK – zenés ismeretterjesztő előadás Hajós Andrással, Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával havonta a Bárka színház Cseh Tamás termében (Kb. 1,5 órás foglalkozás)

Tovább

Haumann Péter a Nemzet Színésze lett

2010. Szeptember 22. Szerda, 15:06, Forrás: MTI

Haumann Péter Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas színművészt választották meg kedden a Nemzet Színészei közé a közelmúltban elhunyt Kállai Ferenc helyére. "Ha már ilyen szerencsés helyzetbe kerültem, ezt illik utólag is igazolni" - reagált a hírre Haumann Péter az MTI-nek.

Tovább

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!