Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Kritikák

Primadonnák

Primadonnák

Hogy országimázsnak beválik-e Tony Curtis az nyitott kérdés. Viszont akárhányadszori nézésre is könnyesre röhögi magát az ember a Van, aki forrón szeretin.


Pedig azóta láttunk már egyet s mást, lassan már külön szj-száma is lesz a transzvesztita tevékenységnek. De ahogy a két simlis zenész túlélés céljából nőnek álcázza magát, az a poénokon túl akár megindító is tud lenni. Aztán itt van Dustin Hoffman megélhetési nőimitátora az Aranyoskámban. Ebben a témakörben mozog Ken Ludwig vígjátéka is, amelyet a József Attila Színház mutat be. A Primadonnák két főszereplője állástalan színész, akik éppen egészen reménytelen helyzetben vannak, amikor egy hirdetést olvasva meredek ötletük támad: mesés örökség van kilátásban, csak elég jól kell nőt játszani. A darab természetesen jutalomjátékot kínál két színésznek, Schnell Ádám és Besenczi Árpád (utóbbinak Csucsikából kifolyólag van már némi praxisa ezen a téren) minden bizonnyal élni is fog a lehetőséggel.

Forrás: Súgó

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!