Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Kritikák

Budapest Parádé Bónusz

Budapest Parádé 2005 - Bónusz After Party

A főváros hivatalos nyárzáró karneváljához, a Budapest Parádéhoz kapcsolódó megafesztivál, Magyarország legnagyobb elektronikus zenei rendezvénye.


A Budapest Parádé Bónusz az idei évben is világsztárokkal teletűzdelt nemzetközi és magyar élvonalbeli dj-mezőnyt, professzionális live act produkciókat, különleges MC-ket vonultat fel: technót, house-t, törtütemet és mindent, ami belefér...

A Sziget Szervezőiroda és a Deadcode Production által jegyzett nemzetközi sztárparádé idén is 4 kiemelt helyszínen kerül megrendezésre a Budapest Parádé szomszédságában, a Népstadionkertben. Tavaly közel 30 ezren parádéztak a Népstadion és Intézményei területén. Idén augusztus 27-én este 9 órától több mint 40 dj szórakoztatja várhatóan hasonló érdeklődés mellett a fanokat.

A fellépők dj-k az Egyesült Államokból, Németországból, Ausztriából, Hollandiából, Spanyolországból, Angliából és Olaszországból érkeznek - a remek hazai felhozatal mellett.

Magyarország egyik legnagyobb fedett arénájában, a SYMA Csarnokban a Viva Eeelektro Party keretében elsősorban a techno lesz az uralkodó, az idei évben is full extrássá átalakított Körcsarnokban a Red Pulse Fire House-ban a progresszív house és trance ászai zenélnek. A Stadion Körgyűrűn, a djuice-Nokia Arénában a törtütemek egyik ikonjaként számon tartott Metalheadz csapat celebrálja hajnalig tartó szettjét, a Miller Party Arénában pedig az eurotrance-melotrance hazai és nemzetközi képviselői adják a line up-ot.

A hagyományoknak megfelelően Bónusz technikai paramétereiben is páratlannak ígérkezik 2005-ben: összesen 200 db intelligens lámpa, 150000 W hangteljesítmény, 10 db videoprojektor és aktív falak gondoskodnak a parádés hangulatról.
A honi elektronikus zenei szcéna szinte teljes egészét felvonultató helyszínek mellett további chill out teraszok, szabadtéri bár, sokezer ülőhely, nyugágyak várják a Parádé rajongóit.

A Budapest Parádéról érkezőknek a Dózsa György út felőli bejáratot ajánljuk, a Bónusz területe emellett az Ifjúság út felőli bejáraton keresztül is megközelíthető lesz. A korábbi évek tapasztalatai alapján a zsúfoltságot elkerülendő a szervezők az Ifjúság útján beléptető folyosókat alakítanak ki.
A rendezvény valamennyi helyszínére érvényes a Bónuszra megváltott belépőjegy.

A jegy ára elővételben 4000 Ft, a rendezvény napján és a helyszínen 4500 Ft.

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!