Hírek

Székfoglalás a Radnótiban

Idén nyáron, 35 év után felújítják a Radnóti Színház nézőterét, melyhez a nézők segítségét kérik: a székeket szimbolikusan meg lehet vásárolni.

Tovább

50 éves az Erzsébet körúti Madách Színház

1961. március 24-én nyílt meg a budapesti Erzsébet – akkor még Lenin – körúton a Madách Színház.

Tovább

Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat

A MÁV Szimfonikus Zenekar, Szőnyi Olga operaénekes, Prunyi Ilona zongoraművész és Fekete Gyula zeneszerző vehette át pénteken a díjat.

Tovább

Rendezze be a londoni színt!

Feleslegessé vált Playmobil vagy Duplo figurákat vár a Nemzeti Színház.

Tovább

Stand-up Express: folytatása következik

Február végén, a Godot Dumaszínházban mutatkozott be a Stand-up Express, vagyis magyar színpadra érkezett a nemzetközi humor. A stand up comedy hazai története során először lépett fel egy estén, élőben magyar, horvát és brit humorista, kizárólag angol nyelven.

Tovább

Kritikák

Mária evangéliuma, A muzsika hangja a 2006-os nyári fesztiválon

Óz, a csodák csodája

A Szabad Tér Színház Kht. két nagy önálló bemutatója az idei nyáron a Mária evangéliuma a Margitszigeten és A muzsika hangja a Városmajori Szabadtéri Színpadon.


Saját produkciói közé tartozik még minden más városmajori előadás, így a jazz-szerdák, a családi délutánok, a vasárnapi matinék sorozata, valamint A padlás, A néma levente és a Szeressük egymást! című előadások is. A Szabad Tér Színház Kht. három esztendeje dolgozik együtt a debreceni Csokonai Színházzal, s idén koprodukcióban, szabadtéri bemutatóként állítják színpadra Gounod operáját, a Faustot.

Meghívott vendégelőadásként kerül színre a Hegedűs a háztetőn című musical a Szegedi Nemzeti Színház társulatának előadásában, valamint a Pécsi Balett romantikus táncdrámája, A Notre-Dame-i toronyőr. A Maros Gábor nevével fémjelzett Applause Theater Produkciós Iroda vállalkozásában valósul meg A csárdáskirálynő című operett, a Horváth Jenő-est valamint a margitszigeti Bajazzók.

A Körúti Színház mutatja be a Második szereposztás című musicalt, s ennek a társulatnak az előadása az Én és a kisöcsém című vígjáték is. A Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor által vezetett Operettvilág Együttes Budapest jegyzi a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon bemutatott Varázsfuvola-előadást.

Varázslatos Magyar Hagyományok címmel a BM Duna Együttes tart többnapos programsorozatot tánctanítással, táncházzal, kézműves bemutatóval, valamint XI. Duna Karnevál Gálát a Margitszigeten.

A Danubius Music Kft. produkciója az Afro-Cuban All Starts, Matt Bianco-koncertek, az Ír stepp-előadás. A Show Times Budapest hozza el a Margitszigetre a Herbie Hancock Ouintettet, Oláh Ibolya lemezbemutató koncertjének rendezője pedig a Broadway Produkciós Iroda.

A jegyek már kaphatóak a Jegyvilág.hu-n.

 
Küldje el ismerősének
Impresszum : Levél nekünk : Jogi nyilatkozat : Médiaajánlat
2003-2017. A jegyvilag.hu kiadója a H-Bit Kft. © Minden jog fenntartva!